Obrim per a Gandia l’etapa de les oportunitats

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fa uns dies, vam fer història a Gandia amb el Debat de l’Estat de la Ciutat. Mai abans els nostres governants locals havien convocat una sessió d’estes característiques, amb la qual es pretén retre comptes a la ciutadania i fer una radiografia de la situació actual. Amb este debat, demostrem el canvi d’època que estem vivint al carrer i que també s’ha de traduir en les institucions. El Ple s’emmarca dins de l’Ordenança de Transparència que ha impulsat el nostre GOVERN OBERT, també per primera vegada a la nostra ciutat. Continuar  

El problema és Arturo Torró i la solució està en les urnes el 24-M

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

En la vida hi ha reptes que uno s’imposa (com ara els típics de l’any que acaba de començar) i altres que ens vénen impostos. Dels primers cadascú en sap més d’un i dels segons mai saps quan et toquen.

Fa uns dies em desafiava l’encara alcalde Torró, en una roda de premsa. Conten el que hi van assistir què, conforme anava valorant la notícia que un jutge l’investiga a ell i al seu regidor d’Hisenda per no pagar als bancs des de 2012, se li anava calfant la boca (tanqueu els ulls uns segons i imagineu-se’l) i que, al remat, em va reptar a dir-li com es fa un pressupost legal (el que ells no van saber elaborar al desembre i què, per il·legal i perquè els seus regidors no volen jugar-se el seu patrimoni en el jutjat, el van deixar damunt de la taula).

Diana Morant

 Continuar