Fem un pas endavant amb la vaga feminista

Fem un pas endavant amb la vaga feminista | Diana Morant
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cada cop que una dona fa un pas, totes avancem”. Ho va dir l’aleshores vicepresidenta del Govern Central, María Teresa Fernández de la Vega, en una declaració institucional arran de l’aprovació de la Llei integral contra la violència de gènere en 2004. Una normativa que va significar un considerable avanç, ja que abordava la violència cap a les dones des de tots els àmbits.

 Continuar  

Obrim per a Gandia l’etapa de les oportunitats

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fa uns dies, vam fer història a Gandia amb el Debat de l’Estat de la Ciutat. Mai abans els nostres governants locals havien convocat una sessió d’estes característiques, amb la qual es pretén retre comptes a la ciutadania i fer una radiografia de la situació actual. Amb este debat, demostrem el canvi d’època que estem vivint al carrer i que també s’ha de traduir en les institucions. El Ple s’emmarca dins de l’Ordenança de Transparència que ha impulsat el nostre GOVERN OBERT, també per primera vegada a la nostra ciutat. Continuar  

FITUR 2018 | Gandia consolida el seu nou model turístic

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

La valoració de la presència de Gandia en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) d’este any és molt positiva. Ha estat una de les millors edicions dels últims temps, per tot el que ha representat per al nostre turisme i per l’èxit d’afluència. Milers de persones han vingut a l’estand a interessar-se per Gandia. Els tècnics ens asseguren que més gent que mai. A més, l’impacte de la ciutat de Gandia ha sigut doble pels dos espais en la que hem estat representats: l’estand de Gandia i el de Fitur LGTBI, amb la presència d’un tècnic propi que ha mostrat totes les característiques de la nostra ciutat com a destí ‘LGTBI friendly’. Continuar  

2017: un bon any per a Gandia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cada canvi d’any és un moment perfecte per fer balanç, per girar la vista enrere i agafar impuls per a encarar amb força el futur. A mi, a més, m’agrada aprofitar este moment per a marcar nous reptes que ens ajuden a seguir construint la Gandia que volem: una ciutat moderna, competitiva, amable, educada i educadora, solidària i plena de valors.

 Continuar  

Gandia, casa d’escriptors

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Com sabeu, Gandia ha tingut el gran honor de ser distingida per la Generalitat Valenciana com a primera Capital Cultural Valenciana de la història. I ho ha sigut, senzillament, perquè és una ciutat que sempre ha cregut i ha apostat fort per la cultura.

La programació de la Capitalitat Cultural l’hem dividida seguint les estacions del calendari. Al mes de novembre hem encetat la Tardor d’Arts Literàries. Un trimestre que està ple d’activitats relacionades amb les lletres, com ara l’exposició “La modernitat mira als Clàssics”, l’Homenatge a la Paraula i la Gimcana dels Clàssics, entre d’altres.

 Continuar