2017: un bon any per a Gandia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cada canvi d’any és un moment perfecte per fer balanç, per girar la vista enrere i agafar impuls per a encarar amb força el futur. A mi, a més, m’agrada aprofitar este moment per a marcar nous reptes que ens ajuden a seguir construint la Gandia que volem: una ciutat moderna, competitiva, amable, educada i educadora, solidària i plena de valors.

 Continuar  

Gandia, casa d’escriptors

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Com sabeu, Gandia ha tingut el gran honor de ser distingida per la Generalitat Valenciana com a primera Capital Cultural Valenciana de la història. I ho ha sigut, senzillament, perquè és una ciutat que sempre ha cregut i ha apostat fort per la cultura.

La programació de la Capitalitat Cultural l’hem dividida seguint les estacions del calendari. Al mes de novembre hem encetat la Tardor d’Arts Literàries. Un trimestre que està ple d’activitats relacionades amb les lletres, com ara l’exposició “La modernitat mira als Clàssics”, l’Homenatge a la Paraula i la Gimcana dels Clàssics, entre d’altres.

 Continuar  

El Puerto de Gandia no para de crecer ni de hacernos crecer

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ayer participé en el acto de presentación del estudio ‘Impacto económico del Puerto de Gandia 2015’, que celebró la Autoridad Portuaria de Valencia (APV) en Fomento. Elaborado por el Grupo de Investigación de Economía Internacional y Desarrollo de la Universitat Politècnica de València, se trata de un trabajo que seguro nos servirá, y mucho, a la hora de gestionar políticas alrededor de nuestro puerto.

 Continuar  

Gandia i la Safor viuen un moment perfecte per a invertir | Premis FAES

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Com cada any, la Trobada Empresarial i Premis FAES, suposa un acte de reconeixement a l’esforç, la passió, la valentia i la perseverança d’empresaris i empresàries exemplars. Una prestigiosa cita que enguany celebra la seua XVIII edició.

D’alguna manera, jo també em sent empresària. La meua empresa és dirigir un ajuntament, una administració reguladora dels drets i deures dels ciutadans i ciutadanes, però també de les empreses que desenvolupen la seua activitat a Gandia. Continuar  

«Para la próxima etapa, los gandienses pueden contar conmigo»

diana morant socialistes gandia alcaldesa
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Entrevista en el diario Levante publicada el 28 de septiembre del 2017.

Faltan 18 meses para las próximas elecciones. ¿Es momento ya de explicar la gestión o todavía queda por hacer? 

Todavía tenemos trabajo. Cogimos la ciudad en la peor situación económica de su historia, con un crisis también de valores entre la sociedad, y una pésima reputación de Gandia. Todo eso requería un cambio de época y eso hemos lo protagonizado un gobierno responsable, con una gestión marcada por la honestidad, la sinceridad y la coherencia. Y, en definitiva, ese será el legado que dejaremos. Continuar