Cinc sèries de televisió per a l’estiu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Des de fa uns anys, les sèries de televisió no tenen res a envejar al cinema. Tant pel nivell de les produccions com per la seua qualitat a l’hora de contar les històries, com l’expectació i les converses que generen amb els amics. No em considere una experta, ni de bon tros, però sí que n’he descobert unes quantes que m’han tingut enganxada en els últims mesos.

Ara que estem a l’estiu, i segurament tenim una miqueta més de temps lliure, he pensat que estaria bé compartir amb vosaltres les 5 sèries que més m’han agradat. Segur que molts de vosaltres també sou seguidors d’alguna sèrie. Estaria bé poder conéixer quines són les que més vos han agradat. Entre tots segur que faríem una llista ben completa. Continuar  

Black Mirror, un espill que no ens trau gens afavorits

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Segurament ja heu sentit parlar d’ella, jo porte enganxada des del primer capítol. Black Mirror, per als que no la coneguen, és una sèrie de televisió britànica que gira al voltant de la tecnologia i que se situa en un futur més o menys pròxim. Eixa temàtica, on les noves tecnologies són l’eix central, és la que articula tots els seus episodis. Més enllà d’eixe nexe comú, cada capítol és independent dels altres, amb personatges, situacions i trames diferents.

 Continuar