Publicat: 18/09/2014

La candidata a les primàries del Partit Socialista per a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant, ha afirmat a les educadores de les Escoletes (despatxades injustament fa dos anys) i als extreballadors de la desmantellada Gandia TV que “el pròxim govern municipal de Gandia tindrà la decència de demanar-vos perdó per la injustícia que l’equip de govern del PP i l’alcalde Torró han fet amb vosaltres”.

La candidata socialista a les primàries es reuneix amb les educadores de les Escoletes i els extreballadors de la desmantellada Gandia TV, dos col·lectius injustament despatxats per l’alcalde Torró

Diana Morant ha anunciat que el PSPV-PSOE de Gandia continuarà al costat de les educadores de les Escoletes i els extreballadors de Gandia TV “denunciant el despropòsit del seus despatxaments, els quals malauradament també han patit les seus famílies durant estos anys”.

Morant ha remarcat la clara aposta del Partit Socialista pels sistemes públics front els privats, “sobretot quan la privatització està motivada per interessos particulars”.

La candidata socialista a les primàries per a les eleccions locals de 2015 ha reiterat “el compromís dels Socialistes de Gandia amb els mitjans de comunicació públics, els quals són garants de la pluralitat de la societat gandiana”. Morant recorda que “sense mitjans de comunicació lliures i independents no hi ha democràcia”.

blog