Publicat: 29/09/2014

Amb la gent del PSPV-PSOE que recolza la meua candidatura

La candidata a les primàries del Partit Socialista a l’Alcaldia de Gandia Diana Morant ha reunit ja en la primera setmana de recollida d’avals el 40% dels recolzaments dels militants que el partit establix com a límit màxim per candidatura. Sols en la primera setmana, la candidata socialista ha estat capaç de mobilitzar al partit i, tot i que ja ha recollit els que són necessaris, des de la seua candidatura apunten que seguiran arribant avals dels militants fins el darrer dia, una prova de la gran mobilització del Partit amb la seua candidatura i el procés de primàries.

Esta dada s’uneix a l’espectacular creixement de la militància del Partit a causa de l’’efecte Diana’. I és que, des de l’elecció de Morant com a Secretària General dels Socialistes de Gandia el passat 14 de juny, la xifra de militants ha augmentat un 30%. La renovació del Partit ha impulsat la xifra de militants amb un creixement que no es recordava des de feia temps.

Unitat i força entorn a la candidatura de Diana Morant

Prova de la unitat i la força amb què el Partit Socialista recolza la candidatura de Diana Morant és la foto on escenifiquen la gran quantitat i diversitat de recolzaments de Morant. A una foto al Palau Ducal l’acompanyen el present i la història del partit, l’experiència i la joventut del PSPV-PSOE de Gandia.

Prova d’això és que a Morant la flanquegen l’Alcaldessa Pepa Frau, història viva dels socialistes, i el Secretari General de Joves Socialistes, Adrián Vila. L’acompanyen tres militants de la nova fornada, que representen l’impuls del nou temps dels Socialistes de Gandia.

Amb ells, regidors, ex regidors, històrics del partit, militants i simpatitzants i també l’equip de Morant al front del PSPV-PSOE de Gandia.

Fonts de la candidatura han apuntat que la foto escenifica l’etapa que Morant pretén liderar, primer al partit i després al govern de la ciutat. Una unitat per guanyar al PP en maig.

blog