El Puerto de Gandia no para de crecer ni de hacernos crecer

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ayer participé en el acto de presentación del estudio ‘Impacto económico del Puerto de Gandia 2015’, que celebró la Autoridad Portuaria de Valencia (APV) en Fomento. Elaborado por el Grupo de Investigación de Economía Internacional y Desarrollo de la Universitat Politècnica de València, se trata de un trabajo que seguro nos servirá, y mucho, a la hora de gestionar políticas alrededor de nuestro puerto.

 Continuar  

Ma mare em va dir: “ara vota a qui et done la gana, però vota, per favor”

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vaig a compartir amb vosaltres part d’una conversa que he tingut esta setmana per missatges privats de Facebook amb Bea, una xica que vaig conèixer al míting del passat diumenge al Grau amb la qual no havia coincidit mai abans . Em vaig emocionar molt i hem decidit, amb el seu permís, clar, compartir-la al blog. Espere que la teua renovada confiança en la política no es perda mai. GRÀCIES, BEA!!


Bea (17 de maig)

Vinc del míting que has impartit al Grau. Vull agrair-te que m’escoltessis amablement quan m’he apropat a saludar-te. Gràcies, deveres, per fer que confie, de nou, en el partit socialista.

Vaig tenir la gran sort de criar-me en una família més roja que la sang. El meu avi, que va a fer 90 anys, recorde que tenia la casa plena de fotos de Pepa Frau. Més tard, va conèixer també a José Manuel Orengo, al que cridava personalment quan alguna cosa no li semblava bé. I bé, és un home major, i m’encantaria que pogués veure de nou una victòria socialista abans de passar a millor vida. Continuar