Cinc sèries de televisió per a l’estiu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Des de fa uns anys, les sèries de televisió no tenen res a envejar al cinema. Tant pel nivell de les produccions com per la seua qualitat a l’hora de contar les històries, com l’expectació i les converses que generen amb els amics. No em considere una experta, ni de bon tros, però sí que n’he descobert unes quantes que m’han tingut enganxada en els últims mesos.

Ara que estem a l’estiu, i segurament tenim una miqueta més de temps lliure, he pensat que estaria bé compartir amb vosaltres les 5 sèries que més m’han agradat. Segur que molts de vosaltres també sou seguidors d’alguna sèrie. Estaria bé poder conéixer quines són les que més vos han agradat. Entre tots segur que faríem una llista ben completa. Continuar  

Black Mirror, un espill que no ens trau gens afavorits

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Segurament ja heu sentit parlar d’ella, jo porte enganxada des del primer capítol. Black Mirror, per als que no la coneguen, és una sèrie de televisió britànica que gira al voltant de la tecnologia i que se situa en un futur més o menys pròxim. Eixa temàtica, on les noves tecnologies són l’eix central, és la que articula tots els seus episodis. Més enllà d’eixe nexe comú, cada capítol és independent dels altres, amb personatges, situacions i trames diferents.

 Continuar  

Gandia Televisió, més que una tele

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

25 anys de tradició televisiva a Gandia i la comarca no poden esborrar-se de la memòria en una única decisió d’un govern amb majoria del Partit Popular. Gandia Televisió era molt més que una televisió. Va nàixer amb l’objectiu de mostrar les notícies i activitats més pròximes als veïns de la ciutat i la comarca i va aconseguir ser una televisió referent a tot l’estat. Però, no només això era important, amb el pas del temps s’havia convertit en molt més que això i per explicar-me vos contaré la meua pròpia experiència.

Ana Blanco, periodista GandiaTV

Vaig estudiar Comunicació Audiovisual al Campus de Blasco Ibáñez de València i la primera experiència laboral que vaig tindre va ser a Gandia Televisió en concepte de pràctiques. El meu cas no és únic: cada any la televisió pública de Gandia acollia entre 10 i 20 persones que, igual que jo, tenien el seu primer contacte amb el món laboral en esta casa.

Temps després em van oferir un contracte laboral per a fer les festes de les poblacions de La Safor. Tenia 23 anys, ja havia tingut algun contracte previ en Barcelona, on estudiava un màster de publicitat i aprofitava per fer el CAP, però poder tornar a Gandia Televisió em va semblar molt atractiu. Sabeu per què?: sempre l’he considerada ma casa; i als companys, una família.
 Continuar