Publicat: 10/05/2015

Esta campanya electoral que acaba de començar,  estic convençuda durà el canvi a Gandia i els Socialistes la iniciem amb moltes ganes i amb molta força. Volem transmetre als gandians que ha arribat l’hora del canvi i que és l’hora de passar pàgina d’una etapa molt fosca.

I que això passe només depèn de nosaltres: sí, de nosaltres, de la nostra convicció, del nostre esforç, de la nostra certesa de què realment som l’esperança de tanta i tanta gent… Només depèn de nosaltres perquè res no està escrit davant mà. Ja ho va dir el poeta: “Res no hi ha clar… tot es baralla, es desfà i es refà”.

Vos convoque a tots vosaltres a parlar-los als gandians de futur i de confiança, del futur millor que es mereixen ells i Gandia; vos convoque a dir-los als gandians que es mereixen un govern de gent capacitada i honrada que pense en tots i que els ajude a tindre una vida millor.

Perquè, en els darrers quatre anys, hem estat governats per una colla de gent que no ha sabut estar a l’alçada de les dures circumstàncies que ens han tocat viure. Hem estat governats per qui mai hauria d’haver representat a Gandia: un alcalde incapaç, més preocupat pels seus líos que per solucionar els problemes de la gent.

Heu de ser ben conscients de contra qui ens enfrontem en esta campanya electoral. Gent sense escrúpols que en 2011 no va dubtar a estafar a moltes persones necessitades i desesperades i que hui, quatre anys després, ja està fent de tot per a mantindre’s en el silló.

Han començat una campanya de la por contra Diana Morant i contra el Partit Socialista perquè saben que som l’alternativa real al seu mal govern. I li diuen a la gent que si Diana és alcaldessa poc més que el món s’acabarà.

La política de la por contra el seu adversari només la utilitza qui se sent acorralat i acabat, qui no pot donar esperança de futur al seu poble, qui té molt a perdre; en definitiva, l’estratègia de la por només la utilitza qui és el passat i ells, el PP i l’alcalde Torró, són hui el passat.

[iframe id=»https://www.youtube.com/embed/Gn9r3qnzoOc?rel=0″]

Nosaltres serem un govern que no ve a destruir sinó, tot el contrari, a  reconstruir tot el que ells han desfet en 4 anys què és molt i molt valuós: com és reconstrueix la decència política perduda? com és renta la imatge d’una ciutat tacada per l’alcalde de los “1.000 euros de mierda” i  de los “pisos repartidos por todo el mundo”?

Amb coratge, trellat, responsabilitat, treball, diàleg i decència: així és com a anem a reconstruir els Socialistes en el govern tot el mal que han fet en esta legislatura.

Les persones honrades no li tenen por a Diana Morant, alcaldessa. Els que sí li tenen por, i fan bé en tindre-la, són tots els tramposos que volien governar Gandia per a aprofitar-se’n d’ella.

Hi ha molt en joc en esta carrera que acabarà en 15 dies en les urnes. Està en joc una ciutat, Gandia, i el benestar de les gandianes i els gandians. Tenim, un gran repte per davant: lluitar per millorar la vida de les persones i anem a donar tot el que som i anem a fer tot allò que millor sabem fer.

Com en els ‘Miserables’, de Víctor Hugo, el 24-M guanyarà el bé sobre el mal, guanyaran l’ètica i la justícia i cauran els miserables. Afrontem la realitat en compte de fugir d’ella dibuixant el camí a una societat perduda, a un poble reprimit, que demana una segona oportunitat.

Els Socialistes de Gandia encetem una campanya distinta, allunyada dels grans mítins però amb nous formats i sempre en el carrer, al costat de les persones, buscant-les i informant-les de qui som i què volem per a Gandia i per a ells; una campanya austera, però rica en dedicació, en entrega i en entusiasme de moltes i moltes persones que han decidit donar un pas endavant, sumar-se  i acompanyar-nos.

Digueu-li a la gent que s’ha acabat la resignació i que ha arribat l’hora del canvi a Gandia. I que el canvi només està en les seues mans. Que si els importa Gandia i que si els importa el que és seu, ara sí, ANEM!

blog