Gandia i la Safor viuen un moment perfecte per a invertir | Premis FAES

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Com cada any, la Trobada Empresarial i Premis FAES, suposa un acte de reconeixement a l’esforç, la passió, la valentia i la perseverança d’empresaris i empresàries exemplars. Una prestigiosa cita que enguany celebra la seua XVIII edició.

D’alguna manera, jo també em sent empresària. La meua empresa és dirigir un ajuntament, una administració reguladora dels drets i deures dels ciutadans i ciutadanes, però també de les empreses que desenvolupen la seua activitat a Gandia. Continuar  

La fideuà es la gran embajadora de Gandia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Todo un éxito la 43 edición del Concurso Internacional Fideuà de Gandia, nuestra fiesta gastronómica por excelencia que celebrábamos, por segundo año consecutivo, en el Moll dels Borja de una manera totalmente abierta al público. Un éxito que ha sido posible gracias al incesante trabajo de la Associació Gastronòmica i Cultural Fideuà de Gandia que una vez nos ha demostrado una vez más su cariño por nuestro plato insignía.

 Continuar  

El primer Centre d’Interpretació sobre la Guerra Civil a Gandia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Justament fa un any, amb motiu d’unes obres realitzades per adequar noves dependències municipals al soterrani de l’antic mercat de Gandiava eixir a la llum un capítol amagat de la nostra història: el refugi de la Guerra Civil denominat ‘de la Peixateria’ perquè allí, en 1935, hi havia una pescateria. Aleshores, el regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavier Ródenas, ja va anunciar que es restauraria i que es faria un Centre d’Interpretació per a donar a conéixer la importància d’estos corredors soterranis durant el conflicte bèl·lic.

 Continuar  

Una Llei de Turisme amb l’accent en els valors valencians

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ahir es va presentar l’avantprojecte de la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat i, com a alcaldessa de Gandia, vaig tindre l’oportunitat de participar en nom dels municipis valencians per abordar aquest tema, de vital importància per a les ciutats turístiques de la Comunitat Valenciana. Donàvem a conéixer el nou camí que volem per al nostre turisme. Una senda que reivindica la nostra essència com a poble mediterrani, genuí i obert, que mira al futur amb optimisme, sense oblidar mai les seues arrels.

 Continuar  

Gandia, ciutat lliure de desnonaments

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

La hipoteca és un instrument necessari per a l’economia d’un país i completament legal. El que tractem de combatre entre tots (professionals jurídics i les Administracions Públiques) són els abusos que es poden derivar de les hipoteques.

Les Segones Jornades Jurídiques de la Safor ens han permés aprofundir més en tot allò relacionat amb la hipoteca: el seu concepte, naturalesa i funció, les clàusules controvertides arran de la recent jurisprudència, l’execució hipotecària, i la insolvència sobrevinguda i els efectes en ella. Un assumpte important, de molta actualitat i que afecta molts ciutadans.

 Continuar  

Gandia, Capital Cultural Valenciana

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

És una alegria i un orgull que Gandia haja estat triada com a primera Capital Cultural Valenciana. La Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport, i la Generalitat Valenciana han reconegut el nostre potencial com a una ciutat cultural que no sols sent la cultura com a cosa pròpia i identitària sinó que no s’atura en programar esdeveniments culturals i en participar en ells.

 Continuar  

Tanque el treball en la Diputació amb l’objectiu complit: rescatar Gandia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fa ara quasi dos anys, en juliol de 2015, un mes després de configurar-se la corporació municipal de Gandia en la qual vaig ser escollida alcaldessa de la ciutat, al si del PSPV, els meus companys em van designar com a representant del Partit Judicial de Gandia a la Diputació Provincial de València, que aleshores encetava també una nova legislatura. I ara que tanque la meua etapa a la Diputació, crec que s’han complit els objectius que vam plantejar fa 2 anys. Continuar