Publicat: 09/05/2018

GANDIA: BENVINGUTS A LA PLATJA DEL FUTUR

El turisme de la nostra ciutat ha entrat en el futur. I ho ha fet de la mà de la innovació i una decidida aposta per la qualitat. Un canvi de model que hem impulsat des del govern de Gandia però que no hauria estat possible sense la implicació d’empreses, entitats i associacions que cada dia posen un trosset de la seua ànima per a millorar un dels principals motors econòmics de la nostra ciutat. Els reconeixements i les xifres avalen una aposta que renova i millora el present del nostre turisme i ens situa en una posició capdavantera per a liderar el futur.

UNA PLATJA PER A LIDERAR EL TURISME INTEL·LIGENT

Gandia serà una de les tres ciutats valencianes, l’única de la província de València, on es posarà en marxa el programa de platges intel·ligents de la Comunitat Valenciana. Així ho ha designat l’Agència Valènciana de Turisme en una elecció que suposa un reconeixement als avanços que estem fent en matèria de gestió intel·ligent. Una iniciativa pilot que començarà a desenvolupar-se aquest mateix any i que permetrà, a través de sensors, mesurar a l’instant indicadors mediambientals com ara els de la intensitat dels rajos de sol, la velocitat del vent, la temperatura i qualitat de l’aigua…, per conéixer amb precisió les condicions de la nostra platja i prendre les decisions més encertades.

Fes clic en la imatge per a veure la informació completa del projecte 

Un exemple més que la nostra ciutat està preparada i decidida a emprendre els reptes que venen. I és que, com ha manifestat Francesc Colomer, director de l’Agència Valenciana de Turisme, “Gandia expressa, d’una manera extraordinària, la convicció de canviar, avançar i interpretar els temps que vivim”.

L’HOSPITALITAT I LA INNOVACIÓ, CLAUS EN EL NOSTRE PROJECTE TURÍSTIC

Un temps en els quals la innovació i l’hospitalitat són claus en el projecte turístic que estem desenvolupant. Així ho vaig explicar en la jornada sobre ‘Hospitalitat Mediterrània i innovació com a marc de transformació turística’, celebrada a la nostra ciutat aquesta setmana. És el moment d’enaltir la nostra essència com a poble mediterrani, sempre hospitalari que rep, amb els braços ben oberts, les persones que ens visiten.

Amb Marilda Azulay, Jesús Alba, Francesc Colomer i Xavier Ródenas a la jornada sobre ‘Hospitalitat Mediterrània i innovació com a marc de transformació turística’.

En aquestes jornades vaig tindre l’ocasió de reivindicar que les ciutats turístiques necessitem reforçar la nostra identitat, necessitem una reconversió i una renovació amb propostes enfocades a les demandes del visitant actual. Han estat molts anys sent destinacions madures després d’un model anacrònic basat en el formigó i la devastació del litoral. Som un poble genuí, tolerant, solidari. I mirem al futur amb optimisme, sense oblidar mai les nostres arrels. El secret està en el nostre ADN, en la manera en què comprenem la vida, en mostrar-nos tal com som. Sempre amb l’hospitalitat, la qualitat i la innovació com a banderes.

En definitiva, a Gandia, i a tota la Comunitat Valenciana, volem ser els millors amfitrions i enriquir l’estada d’aquells que no sols vénen a descobrir la nostra ciutat, sinó també a conéixer-nos. Com va dir una vegada el poeta Luis García Montero, “sempre hem de tindre preparat en la nostra casa un lloc per a l’altre”.

LA QUALITAT, PREMIADA

Tenim un llegat històric i cultural extraordinari, apostem per la innovació, som hospitalaris i, a més, ens sentim orgullosos i cuidem els tresors que tenim. Com la platja Nord de Gandia, que ha tornat a ser distingida amb la bandera blava, sent així l’única platja de la província de València que ho ha aconseguit durant aquests 32 anys. Una distinció que se suma a la també renovada de «El Centre Bandera Blava» per l’Aula de la marjal de Gandia.Gandia: bienvenidos a la playa del futuroSón perfectes amfitrions de la nostra ciutat. Aconsegueixen que el visitant s’enamore de Gandia i torne. Per això, és de justícia valorar i premiar tota eixa feina. Amb eixe propòsit vam celebrar fa unes setmanes la II Gala del Turisme de GandiaLa meua enhorabona per tots ells i, per descomptat, per a eixes empreses i entitats els que omplin de somriures la nostra benvolguda ciutat amb el segell de qualitat SICTED. Gràcies a elles, Gandia ja és la localitat valenciana amb més distintius SICTED.

GANDIA, ESPLENDOR MEDITERRANI.

En aquest apassionant camí cap a la qualitat, Gandia necessitava una nova marca que l’agafara de la mà: l’estrella vestida de mar. Una nova imatge que presentàrem en la Gala del Turisme i que identifica a Gandia com allò que és: platja, natura, patrimoni, turisme, historia, marGandia brilla i és esplendor mediterràniaUna marca que ens uneix i ens projecta cap a un futur esperançador. 

 

En Portada