Publicat: 25/02/2015

Haced política, porque sino la hacéis alguien la hará

por vosotros y probablemente contra vosotros».

                                  Antonio Machado

He recordat esta frase d’Antonio Machado en la roda de premsa en què Diana Morant m’ha presentat com a integrant de la candidatura amb què els socialistes de Gandia concorreran a les pròximes eleccions municipals de maig. I ho he fet perquè explica, molt clarament, el per què de la meua decisió de donar este pas endavant.

Miguel Ángel Picornell

He tingut una llarga i profitosa vida professional en Ràdio Gandia i en Canal 9, fins que qui ara ens desgoverna la va tancar, de la nit al matí, després de saquejar-la i prostituir-la en el seu benefici. I ara, a punt de complir 55 anys, crec que és el moment de implicar-se en altres reptes vitals i professionals. Vicky, la meua dona, i els meus fills m’han animat a fer-ho.

I què millor repte que ajudar, en estos temps tan convulsos, a canviar les coses en companyia de Diana amb qui compartisc que, ara, primer les persones.

No milite en el Partit Socialista però mai no he amagat les meues simpaties cap a un partit amb més de cent anys d’història i que tant ha contribuït a l’estat del benestar al que hui li tremolen alguns pilars.

També vull destacar i agrair les paraules que la candidata Diana Morant em va dedicar ahir:

“Miguel Ángel va ser la primera veu que va retransmetre els esports a Canal 9, també representa els valors que vertebren la nostra terra. I, com a grauer, la defensa de la identitat com a poble. Encarna la defensa dels serveis públics, que garanteix la igualtat d’oportunitats de totes les persones, siga quina siga la seua condició econòmica familiar. Picornell sempre ha estat disponible per al que necessitara la nostra ciutat. I, en un moment complicat per a la societat actual, té molt de mèrit que done este pas endavant».

És per a mi tot un honor formar part del nou projecte de ciutat dels Socialistes de Gandia. Anem! Anem amb Diana!!

[iframe id=»https://www.youtube.com/embed/9T689-ZOwns?rel=0″]

 Miguel Ángel Picornell

Periodista i intregant de la candidatura dels Socialistes de Gandia

 

blog