Publicat: 01/10/2015

Tot acaba i comença amb la Fira, el dolç parèntesi darrere del qual reprenem la quotidianitat i posem a zero l’autèntic calendari pixaví. Feina, cursos, propòsits… quan? Després de Fira! A cavall d’un estiu anàrquic i una tardor anunciada, quan els dies comencen a acurtar i ja han esclatat quasi tots els castells dels pobles de la Safor, un any més, arriba puntual, elegant i riallera, la nostra festa major.

Al compàs dels tambors, les xiquetes i xiquets prenen els carrers i contagien l’aire de la seua il·lusió infantil. Un consell per a la Fira: ixiu de casa, respireu-la ben fort i deixeu-vos portar per l’esperit alegre, optimista i esperançador de la Fira de Gandia.

Per als que disfruteu firant als néts, per als que vos torneu bojos amb les pujadetes a les atraccions, per als que pegueu un mosset i correu cap al teatre, per als que ho doneu tot als concerts, per a la colla d’amics que cada any quedeu en l’Amorosa, per als desvanits de passetjar, saludar i gaudir de la música i els espectacles que omplin la ciutat… per a totes i tots, amfitrions i forasters, vos desitge unes felices Fires. Com a Alcaldessa i veïna vostra, em trobareu al vostre costat, a peu de carrer esprement al màxim estos deliciosos dies.

Bona Fira i Festes!!

Fira i Festes Gandia 2015

Todo acaba y empieza con la Feria, un dulce paréntesis después del cual retomamos la cotidianidad y ponemos a cero el auténtico calendario pixaví. Trabajo, cursos, propósitos… ¿cuándo? Después de Feria. A caballo entre un verano anárquico y un otoño anunciado, cuando los días empiezan a acortarse y ya han explotado todos los castillos de los pueblos de la Safor, un año más, llega puntual, elegante y risueña, nuestra fiesta mayor.

Al compás de los tambores, las niñas y niños toman las calles y contagian el aire con su ilusión infantil.Un consejo para la Feria: salid de casa, respiradla bien fuerte y dejaros llevar por el espíritu alegre, optimista y esperanzador de la Feria de Gandia.

Para los que disfrutéis feriando a los nietos, para los que os volváis locos con las subidas a las atracciones, para los que toméis un bocado y corráis hacia el teatro, para los que lo deis todo en los conciertos, para la pandilla de amigos que cada año quedáis en la Amorosa, para quienes decidáis pasear, saludar y disfrutar de la música y los espectáculos que llenan la ciudad…para todas y todos, anfitriones y forasteros, os deseo unas felices Ferias. Como Alcaldesa y vecina vuestra, me encontrareis a vuestro lado, a pie de calle exprimiendo al máximo estos deliciosos días.

Bona Fira i Festes!!

blog