Publicat: 14/03/2015

«Anem amb Diana«. Frase curta però contundent i que per a mi és sintetitzadora del que m’agrada, perquè Diana representa els valors, el dinamisme i la forma d’interpretar la democràcia que necessita la nostra ciutat.

Donar resposta a la seua invitació, tot i que era inesperada, i per tant no meditada, m’activà molts pensaments i l’acció de sentiments oposats. El seu lideratge i la qualitat de l’equip que ha aconseguit unir per a la seua candidatura ha estat el primer pas endavant, el meu compromís amb la societat, amb les persones, amb la justícia social, amb la cultura i l’esport, donar oportunitats als joves i l’oportunitat de disposar d’un lloc on treballar pels meus ideals ha constituït el segon pas. I sentir-me decidida a afrontar el repte de forma eficient i amb la capacitat de treball necessària, m’ha dut a acceptar la invitació.Lydia Morant

Formar part del seu equip m’ompli d’orgull i d’agraïment. Moltes gràcies per la confiança depositada, moltes gràcies per permetre-m esforçar-me i poder ser corretja de transmissió de les persones de la meua ciutat, moltes gràcies per donar-me l’oportunitat de treballar junt a un gran equip amb un esperit jove i solidari capaç de resoldre les demandes de la nostra societat més pròxima.

Hi a molt que fer, hi ha un camí clar i il·lusionant, ple d’esforços i entrebancs per a canviar tantes i tantes coses que s’han oblidat i malfet en aquesta legislatura. Som un gran equip, ben equilibrat i sensible. #AnemAmbDiana.

Lydia Morant

Nadadora olímpica. Estudiant de Fisioteràpia

blog