Publicat: 12/03/2015

Si un candidat anara a vostra casa a preguntar-vos si voleu formar part de la seua llista electoral, què li contestaríeu? No és fácil decisió i menys en estos moments en què la figura del polític està tan denostada. Doncs això és el que he estat fent jo les últimes setmanes: buscant a la millor gent que formarà la candidatura socialista a l’Alcaldia de Gandia. I, per fi, esta mateixa vesprada he completat la feina. 🙂

A hores d’ara, ja hem fet públic el nom de dues d’estes persones, dos valents que s’han cansat de queixar-se només en les sobretaules, que saben que la indignació no és suficient per a canviar les coses; dos ciutadans compromesos que han dit un SÍ ferm i decidit; SÍ a donar un pas al davant i passar a l’acció per a construir la Gandia participativa, solidària, sostenible, habitable, rica, culta i educada que tots volem. Miguel Àngel Picornell i Joan Muñoz, sigueu benvinguts. Gràcies a gent com vosaltres, qualsevol nit pot sortir el sol.

[youtube id=»pdlvAvC4Tw4″ align=»center» autoplay=»no»]

QUALSEVOL NIT POT SORTIR EL SOL”, Jaume Sisa.

Després de l’agraïment, vull aprofitar l’ocasió per avançar-vos, en primícia i exclusiva, la llista electoral sencera amb la que els Socialistes de Gandia concorrerem a les properes eleccions del 24 de maig. Està composada per set magnífics que passe a enumerar:

  1. HONESTEDAT: té principis ètics, integritat i no té res que amagar. Ve a la política a servir, no a servir-se.

  2. COMPROMÍS: tal vegada no ha militat mai en cap partit, però al llarg de la seua vida ha demostrat posseïr eixa fibra política que li ha impulsat a actuar en benefici de la gent.

  3. EXPERIÈNCIA: té el bagatge polític necessari per a diagnosticar i actuar amb eficàcia. O no. Procedeix d’altres activitats professionals i aporta una mirada nova, fresca, imprescindible per a regenerar la “cosa pública”.

  4. TOLERÀNCIA: amb la ment oberta, disposta a escoltar i comprendre tots els punts de vista per a buscar solucions en pro de l’interès general.

  5. IL.LUSIÓ: amb tota la potència creadora i innovadora que comporta la il·lusió per un projecte comú: una Gandia per a les persones.

  6. RESPONSABILITAT: sap que se l’exigiran esforços i resultats, també a mitjà i llarg termini.

  7. VALENTIA: malgrat que molts coneguts no l’entenguen o fins i tot el critiquen per haver entrat en política, té la decisió i el cortatge de donar la cara en temps convulsos perquè la causa- una Gandia millor- s’ho val.

LOS 7 MAGNÍFICOS

Ara només falta posar cara i noms a tots estos set magnífics valors que, sense dubte, resideixen en les 25 persones que composaran la candidatura socialista. Este dissabte de vesprada, els militants, simpatitzants i totes les persones que s’inscriviren en el moviment «Anem», podran opinar i votar si estan d’acord o no amb esta llista en una Assemblea Extraordinària que celebrarem a Foment. La transparència i participació oberta que demanem al govern, nosaltres l’exercim des de la nostra agrupació. Al contrari que el PP, el PSOE no tria a dit i creu i practica l’elecció democrática.. Jo mateixa vaig ser elegida candidata en un procès de primàries i, des d’eixe moment, em vaig comprometre a obrir el nou projecte socialista a totes les gandianes i gandians, donant-los l’oportunitat de triar la llista i de participar en l’elaboració del programa de Govern. I estem complint. La pròxima cita, el dissabte. Anem.

blog