Publicat: 16/03/2015

L’altre dia vaig llegir esta frase que resum a la perfecció l’estat d’ànim amb què afronte els dies que queden fins el 24 de maig: “La victoria es para los que más creen en ella.

Jo crec en la victòria i, encara més, tenint al meu costat a les persones que, des de la candidatura dels Socialistes de Gandia, se sumen al projecte de ciutat que tenim per als gandians i per a Gandia. Crec en la victòria. La veig igual com veig el sol en la nit. I no és una il·lusió. És l’esperança que em mou i m’encoratja: fer eixir el sol que done llum a tanta foscor.

Diana Morant vota la llista socialista

L’exercici de la política s’ha convertit en una activitat d’alt risc a Gandia. Lamentablement. Hui a Gandia discrepar públicament de qui mana absolutament és un exercici de valentia. Una majoria de gandians està farta, desenganyada i amb moltes ganes de canviar la manera de governar, de canviar la forma de gestionar el que és de tots, de canviar la relació dels seus representants públics amb les persones. Jo també estic molt farta del que li està passant a Gandia però estic convençuda de que té solució i que la candidatura dels Socialistes pot aportar un nou estil de govern que ajude a les persones a viure millor. Diana Morant i Pepa Frau

Quan vaig començar a elaborar la llista sabia el que volia. Una candidatura amb la qual els ciutadans, d’un colp d’ull, vera els valors que són irrenunciables al nostre projecte de futur per a esta ciutat, que han sigut reprimits en esta etapa fosca i que han de rebre justícia. Ens posem a disposició d’aquells que ens necessiten per a fer possible la renaixença de la nostra ciutat. Llista socialista 2015

Tenim la llista més igualitària (dona-home de l’1 al 28), la que millor representa a la ciutadania, la més jove i amb més experiència, alhora, que té com a bandera la decència, la cultura, l’educació, l’esport i la defensa dels serveis públics: Escoletes, RTVV, GandiaTV… És exactament la llista que somiava per al projecte de ciutat que volem per a Gandia. Anem!

blog