Publicat: 05/05/2017

Coneixeu Spotify? Si sou d’aquells a qui, com a mi, se’ls fa difícil passar un dia sense música, segur que sí. Jo ja fa algun temps que l’use i ara he vist l’ocasió idònia per obrir un perfil on compartir música amb vosaltres. Alguns ja s’havíeu fixat en aquesta afició meua per la música i m’ho heu comentat al carrer quan ens hem trobat, o a les xarxes quan de tant en tant penge alguna cançó.

COMPARTIR, RECOMANAR, DESCOBRIR

Compartir cançons, recomanar grups, descobrir-ne de nous, és un dels plaers que tot aficionat aprecia, i amb internet i aplicacions com Spotify ho tenim més fàcil que mai. Si teniu perfil en aquesta xarxa social, podeu seguir-me i mantindre-vos al corrent de la música que vaig escoltant, dels grups que més m’agraden, etc.

Perfil de Diana Morant en Spotify

A la llista #MúsicaAmbDiana podeu trobar algunes de les meues cançons preferides, i on aniré afegint-ne de noves a mesura que en vaja descobrint. Espere també les vostres recomanacions; si al vostre Spotify teniu llistes que aneu actualitzant estaré encantada de subscriure’m i conéixer amb vosaltres música nova. Eixa és la gràcia de tot açò.

MÚSICA AMB DIANA, TAMBÉ A YOUTUBE

Si no teniu perfil a Spotify o, a banda d’escoltar, voleu veure també els videoclips, al meu canal de YouTube podeu trobar una llista amb totes les cançons de #MúsicaAmbDiana. I recordeu, la música compartida sona millor 😉


«CANÇONS PER A L’ESTIU» (actualitzat el 21 de juny del 2017)

En el primer dia de l’estiu, en el que també es commemora el Dia de la Música, he pensat que seria un bon moment per a recuperar algunes cançons que em recorden a l’època de l’any que encetem. De primeres, m’ha eixit una llista amb 10 cançons que, d’alguna o d’altra manera, tinc associades a estos dies de solet i bon temps que tant ens agraden. Segur que vosaltres també teniu cançons que vos recorden a l’estiu:

Al meu canal de YouTube també podeu trobar totes les cançons d’aquesta llista:

blog