Publicat: 04/05/2015

Va ser un plaer compartir escenari amb Pedro Sánchez, que va visitar Gandia divendres passat amb el nostre candidat a la Generalitat, Ximo Puig. Ha sigut una gran ocasió per a les més de 1.200 persones que es van congregar a la plaça El·líptica, conéixer al líder del PSOE, i pròxim president del Govern d’Espanya. Un líder amb qui compartisc moltes coses, com ara parlar-li clar a la gent, pertànyer a una generació que va nàixer en democràcia i apostar, decididament, pels joves i les dones.

Pedro Sánchez va dir el que volen molts ciutadans «que Gandia done oportunitats als qui no tenen treball, enfortir els serveis públics i el benestar social, que és just el contrari del  que ha fet l’actual alcalde, que ha augmentat l’atur, els impostos i el deute”. 

Ximo Puig, Pedro Sánchez i Diana Morant

Agraïr a Pedro Sánchez i a Ximo Puig la seua visita a Gandia, una ciutat preciosa, la ciutat perfecta per a viure i per a emprendre i que vol tornar a recuperar la decència política que l’actual govern del PP ha fet desaparèixer en estos últims quatre anys i un ajuntament que de veres treballe per a millorar la vida de la majoria de les persones.  Perquè en esta deriva en la qual estem, els socialistes tenim l’obligació, de nou, de ser la llum i de marcar el camí. Nosaltres sols no podem arreglar tot el que el govern del PP ha trencat i desbaratat en esta legislatura i per açò vos necessitem i sé que a partir del 25 de maig Gandia comptarà amb l’ajuda de Pedro i Ximo.
I com va dir el candidat socialista a la Generalitat, Ximo Puig, «a partir del 24 de maig, Gandia tornarà a ser la ciutat referent econòmica i culturalment de la Comunitat Valenciana que mai va haver de deixar de ser-ho”.
 [iframe id=»https://www.youtube.com/embed/Ib_gZuA93z0?rel=0″]
El nou PSOE compta amb la saviesa de 136 anys d’història i la sàvia nova d’aquelles persones que ens comprometem amb uns ideals perdurables i, sobretot, amb les persones. Anem!
blog