Publicat: 08/05/2015

Este matí m’he llençat al carrer, com cada dia, quan de sobte… estranya sensació: m’he topat amb el meu millor jo somrient-me des d’un cartell que penjava a un panell de la Plaça Major. Si els càlculs no em fallen, quasi unes 800 ‘Dianes’ van a estar fent-vos l’ullet estos dies des de qualsevol racó de la ciutat. En efecte, hui ha començat oficialment la campanya electoral i tots els candidats intentarem seduir-vos amb el nostre millor rostre i una miqueta de Photoshop.

Vota a Diana Morant. Cartell oficial campanya

Un equip professional ha tingut molta cura en triar la foto definitiva, el meu gest més convenient, el color de la camisa, la tonalitat del fons, l’eslògan més apropiat… Tot estratègia. Però més enllà de l’estètica, prima l’ètica, almenys per als Socialistes de Gandia als que tinc l’honor de representar. (Disculpeu-me, però de les maganxes de Torró i els seus contínuus incompliments de la Llei Electoral no tinc ganes de parlar ara).

Hui vull contar-vos cóm será la nostra campanya que es basa en l’ètica i el joc net i que partix de la il·lusió, la força i el convenciment de què ha arribat ja l’hora del canvi. Des de hui i fins el dia 22 de maig, la gent de la candidatura socialista anirem barri a barri per a fer-vos arribar un missatge clar: GANDIA, SI T’IMPORTA, ANEM! Si voleu passar pàgina a l’etapa fosca protagonitzada per Torró i el PP, si vos importa la vostra ciutat i voleu el que mereixeu, un govern de gent honesta i capacitada que treballe per una millor qualitat de vida de totes les persones, si realment penseu que és l’hora del canvi, ANEM! Sí, anem a demanar el vot de les veïnes i veïns de Gandia amb el cap ben alt i els deures ben fets. Sabeu que al PSPV-PSOE portem molt de temps preparant un programa de govern que heu dissenyat entre tota la ciutadania, coordinat i pensat pels millors experts i amb la participació oberta a col·lectius i veïnat en general. I ara és el moment de demanar la implicació de la gent a les urnes perquè, el 24-M, a les vostres mans està el canvi.

Diana Morant
Sopar-inici de campanya dels Socialistes de Gandia, anit a la Plaça dels Colomets

En esta campanya que anit començava així, parlarem de futur. Per això, hem organitzat reunions sectorials on ens acompanyaran altres integrants de la candidatura autonòmica del PSPV. Si vos interessa, preneu nota:

  • L’11 de maig raonarem sobre educació amb la presència de Miguel Soler, responsable d’Educació del PSPV, que exposarà els compromisos per a l’ampliació i reforma de l’institut Ausiàs March o l’educació gratuïta de 2-3 anys en les Escoletes que tornaran a ser públiques a Gandia si governem els Socialistes.
  • El dia 14 parlem de Sanitat. Intervindrà el portaveu de Sanitat del Grup Socialista a les Corts Valencianes, Ignacio Subías, que explicarà el nostre projecte de reforma de l’antic hospital Francesc de Borja i la seua adequació a usos socio-sanitaris.
  • El 15 de maig tractarem sobre dependència amb Mª José Mira, la número 1 de la llista autonòmica del PSPV per València i ex gerent de la ‘Asociación Empresarial de Residencias y Servicios a Personas Dependientes de la Comunitat Valenciana’ (AERTE).
  • I el 21 de maig tindrà lloc la reunió sobre cultura, on participarà el conegut periodista i escriptor Fernando Delgado, número 2 de la candidatura autonòmica dels Socialistes per la provínicia de València, qui defendrà que Gandia torne a ser un referent cultural.

Com podeu comprovar, tenim les idees i totes les ganes, així que compte amb vosaltres per a fer possible el canvi. Gandia, si t’importa, ANEM!

blog