Publicat: 19/10/2015

Quan vaig decidir presentar-me a les eleccions i ser candidata a l’Alcaldia de Gandia, em vaig marcar com a un dels objectius fonamentals, si arribava a ser alcaldessa, canviar la manera de fer política. Calen polítics transparents i accessibles, sense por a la transparència ni a la proximitat amb els seus veïns. Per això, estic molt orgullosa i satisfeta per poder presentar una de les propostes més ambicioses en matèria de TRANSPARÈNCIA i PROXIMITAT.

AGENDA PÚBLICA

Des d’ara, qualsevol ciutadà connectat a internet, podrà consultar, en qualsevol moment del dia i en temps real, l’agenda de l’alcaldessa de Gandia. Podran saber on estic, què faig, amb qui m’he reunit i de quina cosa he parlat. Transparència total i absoluta.

La meua agenda pública serà accessible tant des d’aquesta web com des de la web municipal. I fent click en cadascun dels actes programats, sabreu en tot moment els detalls de la reunió. I, fins i tot, a poc a poc anirem incorporant novetats com material annex en forma de galeries d’imatges, nota de premsa o altres recursos que puguen ser interessants.

Tal i com indiquem en la mateixa pàgina, existeixen algunes (poques, però algunes) excepcions a aquest exercici de transparència. En concret, dues. Per una banda, hi ha reunions que, per seguretat o motius d’estratègia, no poden ser comunicades prèviament a la seua celebració i, en eixos casos, les publicarem a posteriori. L’altre cas és la identitat de les persones que acudeixen a les reunions que per qüestió de protecció de dades, si no ens autoritzen a indicar els seus noms, els mantindrem en l’anonimat, tot i que s’indicarà la realització de la reunió.

Ajuntament de Gandia. Agenda de la alcaldessa.
Ajuntament de Gandia. Agenda de la alcaldessa.

PROXIMITAT

I si considerem important la transparència, no ho és menys la proximitat. Un governant no pot gestionar d’esquenes a la ciutadania ni sent cec als problemes que sofreixen cada dia els seus veïns. Per això, tal com podreu comprovar en la meua agenda, un matí a la setmana (normalment els dimecres) em reuniré amb cinc ciutadans que ho hagen demanat prèviament seguint el procediment establert (que podeu consultar en l’apartat de l’agenda). Començaré amb l’atenció als veïns aquest mateix dimecres, 21 d’octubre.

PUNT I SEGUIT

I per a acabar, també presentem un nou apartat del meu blog personal. Es tracta de “Punt i seguit”, un espai on, cada diumenge, vos oferiré un resum personal de la setmana que ha passat i un breu avanç de què ens esperarà la setmana següent, tot acompanyat amb fotografies i altres materials relacionats amb el meu treball durant la setmana.

Com vegeu, noves i bones notícies per a començar amb força la setmana. Ja vos vaig avançar en el meu primer “Punt i seguit” que anava a ser una setmana de bones notícies. Que no baixe el ritme!

blog