Publicat: 22/06/2015

Comencem la segona setmana a l’alcaldia amb molta força. A pesar dels intents per confondre per part d’alguns, la nostra feina la tenim encetada i no anem a desistir del nostre objectiu: tornar la decència a Gandia i treballar per a les persones. Com haureu comprovat, el caos a Gandia ni està ni se l’espera.

Respecte als comentaris que rebem i escoltem al carrer on ens pregunteu pels xiringuitos, concerts i altres activitats d’oci: a Gandia, totes aquestes activitats ja existien abans d’Arturo Torró i segur que continuen després de mi.

Aquest govern no ha donat cap ordre respecte als concerts. Els funcionaris municipals estan reunint-se amb les parts implicades i, depenent dels acords signats per l’anterior govern, prendre’m decisions. Mai hem cregut en el cost zero que predicava l’anterior executiu, i el que no podem fer és gastar quantitats  inassumibles de diners quan tanta gent ho està passant mal a Gandia sense treball, sense ajudes o sense cobrar feines que han fet per a la nostra ciutat com a proveïdors.

Els xiringuitos continuaran estant al mateix lloc. El que sí farem és que es complisca la normativa vigent, també respecte a soroll i convivència. No poden ser una molèstia per als veïns ni una competència deslleial amb els negocis de la primera línia. Els gestors dels xiringuitos han de complir la normativa com qualsevol altre empresari de l’hostaleria de Gandia. I el mateix per a altres espais d’oci nocturn de la ciutat i la platja de Gandia. Hem d’aconseguir la convivència entre els veïns de Gandia (siguen d’ací o vinguen a passar les seues vacances ací) i els interessos d’aquells qui, amb esperit emprenedor, obrin un negoci a la ciutat per a oferir un atractiu turístic més.

blog