Publicat: 09/12/2015

Esta setmana m’aneu a permetre que el Punt i Seguit haja arribat un poc més tard de l’habitual. I és que la campanya electoral ha apretat encara més les nostres agendes i trobar un espai per relaxar-me i compartir amb vosaltres la meua setmana, és realment complicat! Però ací estem, una setmana més.

Com sabreu, per a mi la setmana passada va començar el dimecres. Un virus d’eixos que està deixant a molts gandians a casa em va arribar diumenge per la nit i em va tenir KO un parell de dies.

La resta de la setmana, com sabreu també, ha estat marcada per la campanya electoral que iniciàvem dijous a la nit. Però abans, vaig tenir temps de reunir-me amb la directiva del Club d’Atletisme Safor Delikia, que em van obsequiar amb un quadre que demostra la llavor de la seua important tasca: l’èxit de participació en la Cursa de la Dona. En 2016 tindrem nova edició i un objectiu clar: tornar a demostrar que la nostra ciutat i la nostra comarca vivim gent solidària i conscienciada, que tornarem a eixir al carrer massivament per una bona causa: la lluita contra el càncer.

Diana Morant Gandia Cursa de la dona

Dijous pel matí vaig estar a València reunida amb l’Autoritat Portuària de València i amb el seu President, l’amic Aurelio Martínez. Vam tractar alguns assumptes de les instal·lacions portuàries de Gandia que esperem portar a bon port (i mai millor dit) i poder anunciar-vos novetats en breu.

I ja per la vesprada, i després del plenari ordinari del mes de desembre, els Socialistes de Gandia ens vam reunir al casal de la Falla Carrer Major i Passeig per a celebrar el tradicional sopar d’inici de campanya. Les dates i les temperatures, que van baixant ràpidament, ens van obligar a sopar a cobert, però en acabar, vam acudir puntuals a la cita de la mitjanit a la plaça Major a apegar els primers cartells de la campanya. Pedro Sánchez, el nostre candidat a la presidència del Govern, ha escollit com a frase de campanya “Vota per un futur per a la majoria”, i és cert: la del PSOE és l’única proposta sòlida i fiable per a garantir un govern que no siga de dretes, que acabe amb les retallades, i que garantisca un futur per a la majoria de les persones.

Per davant es queden 10 dies per a estar al carrer, al costat de la gent, i explicar els motius que fan més necessari que mai aconseguir un canvi. Entre altres coses, perquè sense aquest canvi, de poc serviran els que vam fer realitat el passat 24 de maig a la Generalitat Valenciana i al govern de Gandia. Ara, els valencians i els gandians necessitem que canvie Espanya, o les retallades en Sanitat, Educació, Serveis Socials, Igualtat i Llibertats, continuaran amb la seua agenda habitual amb el PP.

Divendres, com que no tot és campanya i la gestió de la ciutat continua endavant, vam donar inici oficial a la campanya nadalenca. Carrers i edificis públics engalanats i propostes culturals i d’animació que faran que els carrers de Gandia s’òmpliguen de l’esperit del Nadal. De fet, divendres vam inaugurar també un Mercat Nadalenc a la plaça de les Escoles Pies, una proposta innovadora i que serà molt útil per a fer les compres que necessitem per a engalanar de Nadal les nostres cases i comerços.

Mercat Nadalenc Gandia Diana Morant

I l’agenda social, ben repleta aquest cap de setmana, va arrancar també divendres, amb l’espectacle teatral d’ASMISAF, que enguany fa 50 anys treballant per la integració social d’unes persones genials. Tot un gust assistir a un espectacle musical que ens va fer recordar tots aquests anys i ens va dibuixar un somriure mentre tararejavem les conegudes cançons que van ballar els protagonistes. La meua més sincera enhorabona.

ASMISAF GANDIA DIANA MORANT

En acabar, vam inaugurar el betlem gegant que l’Associació de Betlemistes de Gandia han construït enguany a la Casa de la Marquesa. Tot un luxe poder visitar un betlem d’aquestes dimensions a la nostra ciutat. Vos recomane la seua visita!

Diana Morant betlem nadal

El cap de setmana del pont de desembre també ha portat molta activitat. Dissabte de matí els Socialistes vam estar a l’entrada del mercadet de Gandia fent campanya, explicant als nostres veïns quines són les propostes del PSOE i de Pedro Sánchez per al nostre país. I en acabar, vaig anar a la platja a presenciar el partit que van disputar els infantils de l’Spiaggia Gandia Beisbol Club. Tenia un deute amb ells, ja que per motius d’agenda no els vaig poder acompanyar a la presentació dels seus equips. Va ser un luxe poder veure’ls jugar i defensar el nom de la nostra ciutat. A més, m’han dit que estan fent-ho molt bé! Sens dubte, són uns valents i unes valentes, i els donarem tot el nostre recolzament per tal que puguen seguir practicant l’esport que tant els apassiona.

Beisbol Gandia Diana Morant

I diumenge, la campanya del PSPV arribava a Gandia i a la comarca de la Safor. Ens va visitar el nostre Secretari General i President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, acompanyat per tres dones socialistes i valentes que formen part de la candidatura del PSOE en la Província de València al Congrés dels Diputats: Ana Botella (la número 1), Maria Such (número 3 i representant dels Joves Socialistes) i la candidata comarcal, Romina del Rey (número 9). Els Socialistes de Gandia i la Safor-Valldigna vam organitzar unes paelles a Benipeixcar i vam poder gaudir d’un matí festiu i dels discursos dels nostres candidats.

Diana Morant Gandia elecciones Ximo Puig

Però abans del míting central de campanya a la nostra comarca, vaig poder donar l’eixida i entregar els premis de la 23 edició de la Volta a Peu al Raval. Una prova esportiva que demostra de la capacitat de treball que tenen els veïns de la nostra ciutat, capaços d’organitzar una cursa popular que reuneix a prop de 2.000 corredores i corredors. Per això, la meua més sincera felicitació a l’Associació de Veïns del Raval, que, a més, enguany ha fet 25 anys.

Volta a per Raval Gandia Diana Morant

I ara, per davant, una nova setmana de gestió i campanya que vindrà marcada per una nova cita important per als Socialistes. Diumenge demostrarem a la Fonteta de Sant Lluís que els valencians anem a impulsar el canvi socialista que necessita el país, i anirem a donar força i ànims al nostre candidat, Pedro Sánchez, en el seu míting central de campanya a la Comunitat Valenciana. Si s’animeu a vindre, podeu acompanyar-nos amb els autobusos que estem organitzant des del partit. Podeu informar-vos a la Casa del Poble del Carrer Abat Solà. Amigues i amics, ànims i força, que el canvi està molt a prop! I com diu el vídeo promocional, FAREM UN TRIPLE PEL CANVI. ANEM!!

blog