Publicat: 29/02/2016

Hui comença la primera jornada formativa per a l’adhesió de Gandia en el programa SICTED. Un programa que, com sabreu, ens va a ajudar a fer de la nostra ciutat una destinació turística de qualitat reconeguda i certificada. Volem canviar la imatge turística de la nostra ciutat. Aquest és només un primer pas, però en seguiran molt més en la recerca d’eixe segell d’excel·lència que mereix Gandia.

Una de les primeres idees que vos vaig transmetre a través de les reunions amb les associacions i col·lectius que vos representen va ser eixa: hem de caminar cap a un model de ciutat turística de qualitat. Però no només qualitat en restaurants, hotels, apartaments, perruqueries o botigues de diversa tipologia. També cal una qualitat de serveis públics, que és on l’Ajuntament ens hem de posar les piles i treballar de valent per tenir una ciutat neta, còmoda, ben connectada i amable amb els veïns i els turistes que ens visiten.

Mireu, ja ho sabreu perquè ho dic moltes vegades, però és la realitat. Si volem ser una bona ciutat per a ser visitada per turistes, hem de ser una bona ciutat per viure tot l’any. I una de les claus per a aconseguir-ho és apostar per la qualitat en el destí. Sabem fer moltes coses i sabem fer-les bé. Ara cal que busquem l’excel·lència per tal que, qui ens conega, vulga repetir i parle bé de nosaltres.

JORNADA SICTED GANDIA

I, com deia, vau interioritzar prompte aquest missatge i s’heu posat les piles també vosaltres, adherint-vos a aquest projecte SICTED de Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions. Fins a 29 tipologies d’oficis són coberts per aquest projecte, des del qual, a través de jornades com les que hui aneu a viure, ens mostren quines són les principals premisses a seguir per tal d’oferir als nostres clients la qualitat adequada en el servei que prestem.

Per això, com deia, vull reiterar el meu agraïment per la vostra implicació. Com sabeu, Gandia la fem entre tots. Els polítics anem i venim, però els professionals del sector permaneixiu, i aquest treball servirà per tal que la vostra permanència siga sempre una garantia de qualitat per al nom de la nostra ciutat: Gandia. I, el que és més important: s’ha de tractar d’un treball conjunt. Gandia és el nostre interés comú, i devem estar en sintonia per treballar conjuntament per buscar el millor per a la nostra ciutat.

Espere que aquesta jornada i les properes siguen tot un èxit per a vosaltres, i que en pròximes reunions siguen més els negocis adherits al projecte. De moment són 45 les entitats que formeu part de SICTED a Gandia. Junts caminem cap a eixa millor imatge de la nostra ciutat, la que ens ajudarà a millorar les dades turístiques i la satisfacció dels nostres veïns, els que viuen, o vivim, tot l’any, en aquesta preciosa ciutat.

INTERVENCIÓ EN LA 1a JORNADA SICTED GANDIA
CASA DE CULTURA MARQUÉS GONZÁLEZ DE QUIRÓS 29/02/2016

blog