Publicat: 24/05/2015

Hui el dia es desperta en silenci. Des d’ahir, ha deixat d’atormentar-vos la megafonia de les nostres furgonetes citant-vos a mítins. Dissabte acabava la campanya electoral; un descans per als ciutadans farts dels polítics, per als periodistes que han anat de cap cobrint els actes estos quinze dies però- cregueu-me- un descans enorme també per a nosaltres, els candidats, i per a tota eixa gent voluntària que porta quasi un any treballant com a bojos per a fer-vos arribar les nostres idees, critiques, projectes i il•lusions barri a barri, casa a casa, persona a persona. Hui no puc demanar-vos res però, en canvi, sí puc donar-vos alguna cosa: les gràcies.

GRÀCIES a totes eixes persones que, amb xicotetes grans coses, han garantit l’èxit de la campanya dels Socialistes de Gandia.

GRÀCIES a totes les veïnes i veïns que han acudit a les nostes cites, a escoltar-nos, a preguntar-nos però també a proposar-nos idees, trasllardar-nos queixes i a exigir-nos una Gandia millor. Tal vegada des de demà serà posible.

GRÀCIES per la paciència a milers de persones que heu patit eixe espectacle tan desagradable en què de vegades es converteix la política quan algú juga brut.

GRÀCIES a la gent que m’heu donat ànims quan m’heu vist pel carrer o a través de missatges en Facebook o Twitter. No sabeu quant de bé m’han fet! I també GRÀCIES als que m’heu aportat critiques i observacions. M’han servit moltíssim per a corregir.

GRÀCIES a totes les persones que esteu hui a les taules electorals: presidents, vocals, interventors i apoderats. La vostra tasca és impagable.

I, per últim, GRÀCIES a tots aquells que dipositareu en la nostra papereta la vostra confiança, les vostres il•lusions i els vostres somnis. La nostra responsabilitat amb vosaltres és immensa.

«Hoy puede ser un gran día». Bona sort!

[youtube id=»sRyoSQ-ZE0s»]

blog