Publicat: 30/03/2017

El dimecres 29 de març del 2017 es va celebrar la primera Gala del Turisme de Gandia organitzada pel departament de Turisme de l’Ajuntament. L’objectiu era distingir públicament el treball de les persones, empreses i institucions que aposten vertaderament per la qualitat turística i que s’esforcen cada dia perquè el visitant reba la millor atenció, obtinga el millor servei i perquè el seu establiment complisca tots els requisits de qualitat. A més, hem volgut reconéixer l’organització d’importants congressos, així com esdeveniments esportius que ens han omplit hotels en temporada baixa.

Enhorabona als premiats per la trajectòria, innovació i aposta per la qualitat: Hotel La Gastrocasa; Restaurante Casa Manolo i Hoteles RH. Sou tot un exemple a seguir.

Primera Gala de Turisme de Gandia

Enhorabona també a tots els que han estat guardonats, als quals anime perquè seguisquen liderant la qualitat i que vagen pel mateix camí. Per un camí ple d’oportunitats que ja ens està portant a un somni meravellós: fer de Gandia una ciutat referent en qualitat turística.

ELS REPTES DE GANDIA COM A DESTINACIÓ TURÍSTICA D’EXCEL·LÈNCIA

Des de fa més de 50 anys, Gandia ha estat una destinació reconeguda en tota Espanya pel sol i la platja. Però no ens hem de conformar solament amb això. El que ens pertoca ara és aprofitar aquests elements i enriquir l’estada d’aquells que visiten la nostra ciutat i la nostra platja amb factors d’excel·lència.

Gandia ha d’estar associada a la qualitat. La  qualitat és imprescindible si volem que el client se’n vaja satisfet, perquè d’eixa manera tornarà i farà que altres vinguen.  No val omplir hotels i locals “com siga”, perquè el turista valora cada vegada més un tracte exquisit.

Primera Gala de Turisme de Gandia

Dos són els nostres reptes: la desestacionalització i aspirar a atraure visitants amb poder adquisitiu més alt, dos aspectes que tenen, com a única aliada, la qualitat. Tenim tots els ingredients per aconseguir-ho: la millor platja del Mediterrani, un bon clima, recursos culturals, gastronòmics i esportius. Som Ciutat de la Ciència i la Innovació, som una ciutat amable, moderna, integradora i respectuosa amb el medi ambient.

Sols ens resta continuar amb la bona gestió encarada a desenvolupar el que volem. I el que volem ho tenim molt clar: Gandia és una bona ciutat per a viure i per a realitzar turisme de qualitat els 365 dies de l’any. No serà fàcil arribar a la meta, però estic segura que amb l’esforç, la voluntat, i la unió de tots els agents implicats ho podrem aconseguir.

CONNEXIÓ DE FERRI GANDIA – EIVISSA

En la Gala del Turisme de Gandia vaig aprofitar per a anunciar un premi. Un que ens l’hem treballat molt i que ens mereixíem. La millor notícia en matèria turística que hem tingut en els últims 30 anys, i que era una reivindicació històrica del sector, de polítics, de ciutadans i de visitants. Després de nombroses negociacions, hem aconseguit que la companyia Trasmediterránea opere amb ferris des del port de Gandia fins a Eivissa.

Ferri Gandia - Eivissa. Primera Gala de Turisme de Gandia

Els bitllets ja estan a la venda, i en els pròxims dies (Dimecres Sant, Dijous Sant, Diumenge 16 d’abril i Dilluns 17 d’abril) eixiran els primers vaixells cap a les Illes Balears. Des de ja podem afegir a la col·lecció de bondats que atresora la nostra ciutat la connexió marítima fins a Eivissa. Una oportunitat que ens uneix a les Illes Balears en només dues hores i mitja.

L’anunci d’aquesta notícia va tindre molt bona acollida per part del sector turístic.

Ja em coneixeu, el meu govern i jo som de contar les coses quan passen (no venem fum) i no hi havia millor moment que la Primera Gala del Turisme per fer-ho. A Gandia estem en bona ratxa. Endavant i que el nostre turisme sempre tinga un bon viatge.

blog