Publicat: 13/04/2015

Amb esta etiqueta, a ben segur que molts de vosaltres vàreu seguir el passat dimecres, a través de les xarxes, el compromís que els candidats socialistes d’Alcoi, Ontinyent, Xàtiva i Gandia vàrem fer públic per revitalitzar la col·laboració entre estes quatre capitals de les comarques centrals valencianes.

Per a mi va ser tot un plaer rebre a Gandia, concretament al Pati d’Armes del Palau dels Borja –magnífic marc, sens dubte- als companys Toni Francés i Jorge Rodríguez (actuals alcaldes de les seues poblacions) i a Roger Cerdà.

Des d’ací iniciàrem un periple que ens va dur fins a Xàtiva, Alcoi i va concloure a Ontinyent, on vam explicar que una cooperació sincera i decidida entre les nostres ciutats pot ajudar, sens dubte, a millorar la vida de les persones, que hauria de ser l’objectiu últim de qualsevol administració pública.Junts Pel Territori. Diana Morant

Sumar, col·laborar, ajudar, compartir…són paraules que cal tornar a mencionar molt més a sovint; aportar, contribuir, participar, cooperar…són verbs que cal tornar a conjugar com a veïns d’un territori pròxim.

Tenim més interessos en comú que diferències ens separen i els Socialistes d’estes quatre poblacions ens comprometem a desenvolupar, des dels nostres governs locals, les accions comunes que ens permeten millorar la vida dels nostres conciutadans i, alhora, la creació d’ocupació estable i de qualitat. Perquè, desgraciadament, totes compartim un problema comú: l’atur.

Per a revitalitzar les alacaigudes comarques centrals cal, en primer lloc, tindre voluntat política de fer-ho. El PP, en el govern de la Generalitat des del 1995 no l’ha tinguda, és clar. Nosaltres la tenim. Com el territori que representem té una força econòmica i social suficient per a tindre una capacitat d’influència real allà on es prenen les decisions estratègiques.

Junts Pel Territori. Diana Morant. PSOE GANDIA

No es tracta de crear noves estructures administratives que resulten innecessàries, i més ara que quasi tot ho tenim amb un click al nostre abast. Parlem de noves infraestructures de comunicació –no nomes terrestres- sinó també tecnològiques que afavorisquen la modernització del nostre teixit productiu: indústria, comerç, agricultura i serveis; i de contar amb el recolzament de les nostres universitats públiques, entre les millor d’Europa en matèria d’investigació.

Sumar i integrar sempre és millor que restar i dividir. Anem!

[iframe id=»https://www.youtube.com/embed/XziX7qyNV-A?rel=0″]

 

blog