Publicat: 12/09/2015

A cop de ‘coste cero’, l’anterior govern de Gandia va pràcticament triplicar el deute d’aquesta ciutat, deixant-nos en una situació d’extrema gravetat que ara hem de gestionar un govern responsable que vol pagar i fer els comptes clars.

Ahir vam demostrar com funcionava aquell fals ‘coste cero’ que tants zeros ha deixat, però de deute, clar. Recordeu els concerts del primer estiu del govern del PP? Els de Julio Iglesias i Tom Jones? Allí va començar aquell mantra. I ara hem sabut que els gandians vam pagar vora 800.000 euros pels dos concerts. A aquesta quantitat caldria sumar la neteja, l’adequació de l’espai… 

La demostració dels 795.000 euros que va pagar l'Ajuntament de Gandia
La demostració dels 795.000 euros que va pagar l’Ajuntament de Gandia pels concerts de Julio Iglesias i Tom Jones

No ens valen liquidacions sense cap signatura i on la xifra del cost no es correspon amb el que es va pagar. No ens val un paperet fet ad hoc i amb urgència per intentar justificar el ‘pufo’ i la mentida on apareix un sponsor que aporta 300.000 euros que no està per cap costat, ni on es contemplen els centenars d’entrades que es van regalar:1.300 entrades valorades entre els 25 i 95 euros que tenien de preu de venda i que sols van disfrutar els ‘amiguitos del alma’ del PP de Torró.

De fet tenen tan poca vergonya que les quantitats del seu paperet improvisat sumen 695.000 €, no 795.000 €. Ni s’han molestat en quadrar correctament les seues pròpies xifres que apareixen en el contracte signat per Torró.

Contrato Torro Firma
Contracte signat per Torró

Nosaltres hem mostrat el contracte dels concerts de Julio Iglesias i Tom Jones signat pel mateix Arturo Torró, així com tots els documents que certifiquen el pagament d’aquests quasi 800.000 euros. Amb aquests 800.000 € es podrien pagar 7.000 beques de llibres per als escolars, 7.000!!! I quants rebuts d’IBI de quantes cases s’hagueren pogut pagar amb aquests diners? I, el que és més greu, quantes altres coses a ‘coste cero’ ens hauran costat tants diners als gandians? Ara ja sabem que el «truhán» s’amagava darrere del «señor».

blog